jjulia

Senaste inläggen

Av Julia - 20 juni 2011 13:41

     

ANNONS
Av Julia - 19 juni 2011 20:44

Nu har jag och Erica bestämt att vi ska ha en liten zombie fotografering. Hoppas att det blir lite varmare tills dess för vi kommer att vara ute..

Kommer komma upp på bloggen, Erica kommer nog att lägga upp dom för det är ju hon som har dom.

 

 

Nu ska jag ta och titta på tv och äta lite godis! Imorgon kommer det mer info om frågestunden. Så kom på en bra fråga så svara jag på den sen! ha en bra kväll så hörs vi imorgon!..

 

 

ANNONS
Av Julia - 19 juni 2011 11:51

Hej på er, jag tänker förklara hur jag har redigerat en bild.

Det kan bli lite krongligt men annars så kan jag fixa det i en lite video.

 

 

Här en den bilden som jag inte har redigerat, väldigt tråkig väldigt tråkiga  färger.

 

 

Här samma bild men redigerad. Jag har förstärkt alla färger, sedan la jag svartvit på sen så tog jag bort det svartvita på själva blomman. Det gör så att blommans färger kommer fram mycket bättre.  Säg till om ni vill ha en video hur jag redigerat denna blomma så ska jag försöka fixa det till er.

Av Julia - 18 juni 2011 22:21

Lovade ju er ett video inlägg, det är inspelat och klart men det vill inte laddas upp ska försöka fixa det till imorgon. Annars så får jag väl ta och göra ett nytt bara. Nu blir det duscha och sen lägga sig och titta på tv. Ha en bra dag och sova gott!

Av Julia - 18 juni 2011 19:49

Hej på er, jag har justredigerat en bild. Har förstärkt ögonen m.m För mer info kan ni gå in på http://byerica.bloggplatsen.se/  Tycker om det väldigt mycket, om ni har en ganska svag färg på era ögon och vill ha dom starkare så är det väldigt bra, jag har ju faktiskt väldigt stara ögon i alla fall men ändå!

Bilden är gammal och ful men sen var en bra bild och redigera ögonen på

 

Här är bilden innan den blev redigerad, väldigt tråkig och matt.

 

Här är samma bild, men redigerad. Tycker den blev bättre och alla färger blev starkare.

Vilken tycker du bäst om 1:an eller 2:an?

Av Julia - 18 juni 2011 10:38

godmorgon!!

jag har blivit aregisk igen, ska börja ta min medesin snart men det värsta med den är att jag blir jätte trött av den..

Min katt väkte mig idag (igen) hon hoppar upp i min säng och slickar mig på kinden. Men idag kommer jag nog vara med Wilma igen ska nog köra sims eller nått. Wilma och jag kanske gör ett video inlägg tillsammans, vem vet vad vi hittar på. Kanske ska hänga vid poolen är typ första dagen det inte regnar på, hoppas det inte regnar på misommar och midsommarafton bara..

Ska ta och gör i årdning mig nu, så vi hörs senare!

Av Julia - 17 juni 2011 20:12

Blev inget video inlägg idag, orkar inte fixa det nu. Men imorgon kanske det blir ett om jag har lust. Stack till stan idag med Wilma och syrran, köpte en t-shirt och 3 par snygga trosot allt för bara 150 köpt inget mer hade ingen shopping lust men jo det hade jag för det kan man aldrig få nog av. Ska ta och spela lite sims med syrran köpte ett nyss spel idag nytt och har nyss kommit ut i affärerna. Lägger upp bilder imorgon på det jag köpte. Ha en bra kväll så ses vi imorgon! Much love..

 

Av Julia - 17 juni 2011 13:30

varför har du en blogg choach? Hjälper hon dig på nått sätt? Tränar hon dig på nått sätt?

 

Tre vanliga frågor jag brukar få, hade tänkt att svara på dom så ni vet.

  • Varför har du en blogg choach?

Jag har en blogg choach för jag tycker det är bra, för jag skulle t.ex aldrig kunna fixa min blogg som den är nu. Hon är även en fotograf så det är hon som brukar fotta mig. ( http://byerica.bloggplatsen.se)

  • Hjälper hon dig på nått sätt?

Hon hjälper mig med en massa saker, som sagt så är det hon som fixar min blogg. (design) Hon har även fotat mig till min header m.m

  • Tränar hon dig på nått sätt?

Nej, det gör hon inte men hon hjälper mig med andra saker. Är även en bra choach.

 

 

Ta även en titt på hennes underbara blogg http://byerica.bloggplatsen.se/

 

 

Har ni några fler frågor så ställ dom gärna kanske ska även snart starta en frågestund. Men när vet jag inte, kommer nog komma under nästa vecka för du ska jag på semester. Sen så svarar jag på frågorna då.

Jjulia

  

 

 Jjulia- Vad är det för blogg?

 

Välkommen till min lilla blogg! Mitt fullständiga namn är Julia och det är jag som driver denna blogg! Här bjuder jag allt mellan vardag, äventyr och lite stil på köpet! Jag hoppas att ni tycker om bloggen!

- Jjulia finns även på Facebook!

Design & Choach

Jjulia har en choach som har gjort headern och tagit Alla bilder vid headern och här vid menyn till höger! Ni finner choachen på hennes blogg:

 

www.byerica.bloggplatsen.se

Info-Vem är Julia?

Mitt namn är Julia och jag är en tonårstjej på 13 år som gillar att vara med mina Underbara vänner, ha skoj med galna äventyr och att shoppa! Jag hoppas att du kommer gilla min blogg!

-Love the way you are!

 

 

Ställ din fråga till mig här!

23 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Gästboken

Translations in different languages


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se